ваши проблемы котрые вы можете решить с нашей помощью.ВРАЧ+ПСИХОЛОГ

Аллергия;

Булимия;

Гастроэнтерологические заболевания;

Гинекологические заболевания;

Гипертония;

Депрессия;

Дерматит;

Импотенция;

Неврастения;

Нейроциркуляторная дистония;

Нервная анорексия;

Опущение органов (без операции)

Онкологические заболевания – повышение качества жизни, уровня функционирования;

Простатит;

-------------------------

Лечение без операции Опущение органов (птоз)

-----------------------

"Трудный диагноз"

когда врачи опускают руки - лечебно-диагностическая программа для пациентов с трудно дифференцируемым диагнозом;

Работа с больными, которых современная медицина относит к разряду современный «сложный пациент»

____________________

Мы – это помощь и консультация психолога- психотерапевта и врача одновременно

Основные преимущества психосоматических методов лечения.

О чем идет речь, в психосоматике ?

О тревогах (часто безосновательных) по поводу своего здоровья. О поиске симптомов несуществующих болезней, которые обычно обнаруживаются. О болях, не вполне понятного происхождения. А также о неожиданно возникающих телесных недугах у прежде здорового человека. Сфера психосоматики обширна: душа и тело едины и душевные переживания могут переходить в телесные болезни. Даже тогда, когда телесные недуги начинаются без видимых причин, они имеют скрытые психологические корни.

рубрики

Тендери в Україні згідно нового Закону України «Про здійснення державних закупівель»

Тендери в Україні згідно нового Закону України «Про здійснення державних закупівель» вже треба проводити, але як це зробити правильно?

З 30.07.2010 в Україні набув чинності Закон «Про здійснення державних закупівель». Проведення торгів у відповідності з чинним законодавством значно ускладнилось, особливо для замовників. Оформлення усього пакету документів по торгах відповідно до нового закону та в чітко зазначені законодавством строки потребує допомоги спеціалистів. Деякі положення нормативного акту не змінілося, а деякі набули суттєвих змін. З’явилося у новому законі багато нюансів, на які варто звернути увагу, щоб уникнути помилок при проведені торгів і великих затрат державних коштів. Вірно оформити всі необхідні документи та витримати всі встановлені законом строки – дуже важко. Фахівці допоможуть виконати цю роботи . Торги проводяться практично по всіх галузях народного господарства України. Фахівці надають допомогу у проведенні успішних конкурсних торгів згідно нового з 30.07.2010 Закону України «Про здійснення державних закупівель» з нормативним оформленням всієї документації конкурсних торгів по різноманітних закупівлях (робіт, послуг та товару). Зверніться до фахівців — збережіть свій час. Не треба допускати помилки, коли мова йде про державні кошти. спеціалисти нададуть консультаційно-інформаційни послуги у сфері здійснення процедур закупівель за державні кошти (тендери).

Comments are closed.