ваши проблемы котрые вы можете решить с нашей помощью.ВРАЧ+ПСИХОЛОГ

Аллергия;

Булимия;

Гастроэнтерологические заболевания;

Гинекологические заболевания;

Гипертония;

Депрессия;

Дерматит;

Импотенция;

Неврастения;

Нейроциркуляторная дистония;

Нервная анорексия;

Опущение органов (без операции)

Онкологические заболевания – повышение качества жизни, уровня функционирования;

Простатит;

-------------------------

Лечение без операции Опущение органов (птоз)

-----------------------

"Трудный диагноз"

когда врачи опускают руки - лечебно-диагностическая программа для пациентов с трудно дифференцируемым диагнозом;

Работа с больными, которых современная медицина относит к разряду современный «сложный пациент»

____________________

Мы – это помощь и консультация психолога- психотерапевта и врача одновременно

Основные преимущества психосоматических методов лечения.

О чем идет речь, в психосоматике ?

О тревогах (часто безосновательных) по поводу своего здоровья. О поиске симптомов несуществующих болезней, которые обычно обнаруживаются. О болях, не вполне понятного происхождения. А также о неожиданно возникающих телесных недугах у прежде здорового человека. Сфера психосоматики обширна: душа и тело едины и душевные переживания могут переходить в телесные болезни. Даже тогда, когда телесные недуги начинаются без видимых причин, они имеют скрытые психологические корни.

рубрики

Шевченковский cуд

    Суперечки між людьми існували від перших днів появи людини на планеті. Однак вирішувались вони у різні часи по-різному. Спочатку діяв простий принцип сили — хто сильніший, той і правий. Подальший розвиток суспільства цей принцип нівелював: на заміну йому з\’явилися принципи певної справедливості, адже стабільність будь-якого людського середовища не може надто довго базуватись виключно на принципі сили.

    Спочатку суперечки між одноплемінниками вирішували найвпливовіші племінні авторитети, згодом вожді, надалі князі і зрештою — спеціальні люди, які волею верховного правителя чи міською владою наділялись правом судівництва. Ухвалене уповноваженими на те людьми рішення по конкретному спору чи вчиненому злочину мало бути виконаним. Його виконання гарантувалось державою.

    Отже, судді та суди з\’явились не так і давно, якщо споглядати це через призму історії людства. Ми не говоритимемо про закони Хамурапі чи Руську правду, хоча ці писані пам\’ятки законів, які встановлювали міру відповідаль¬ності людини за скоєні проступки, є вкрай важливими для розуміння еволюції поглядів на права особи та засобів їх захисту.

    Україна як держава у різні періоди свого розвитку пройшла різноманітні етапи становлення та розвитку власної судової системи. Зрештою, як інші держави Європи. Проте на розвиток правової системи в Україні вплинув надто довгий період бездержавності українських територій, перебування їх під владою різних імперій, а отже, правових систем.

    Навіть у часи відсутності власної державності у різних станах українського суспільства була своя система судівництва — серед козацтва, серед міщан, у містах, що мали магдебурзьке право. Пам\’ятки елементів стародавнього судочинства досі можна зустріти у Кам\’янець-Подільському, Львові чи Переяславі.

    З набуттям у 1991 році незалежності Україна отримала у спадок систему радянського правосуддя, яка суттєво відрізнялась від європейських систем. Ця система не могла відреагувати на зміни, які відбулися в українському суспільстві на початку 90-х років минулого століття: розпад радянської державної системи, лібералізація економіки, приватизація, поява мільйонів власників зі своїми інтересами і різкий сплеск злочинності на цьому фоні.

    Проте так сталося, що не всі нові елементи, що добре працюють у європейських правових системах і були запроваджені в Україні, дали позитивний результат. На жаль, Шевченковский cуд, як і інші суди, для пересічних громадян так і не став моральним авторитетом: рівень довіри до цієї інституції вже упродовж багатьох років залишається традиційно низьким.

    Це пояснюється багатьма причинами. Одна з них — незнання більшістю людей структури судової системи України, механізмів, що діють у системі українського правосуддя, а отже, нерозуміння логіки тих чи інших судових рішень, внутрішній страх перед судовою системою, який зберігається серед людей ще з радянських часів.

    Незважаючи на те, що значна частина українських суддів була призначена на свої посади в часи незалежності, в умовах нового законодавства, яке є достатньо сприятливим для незалежності суддів, наші громадяни продовжуються стикатися з практикою досить дивних судових рішень, непомірним за¬тягуванням розгляду справ, а потім зволіканням з виконанням рішень судів.

    Ми не претендуємо, що зможемо дати відповідь на головне питання: як забезпечити в Україні ефективне правосуддя, але переконані, що максимальна обізнаність українських громадян із судовою системою, розуміння процедур призначення суддів, звернення до суду, оскарження його рішень тощо сприятиме формуванню довіри українських громадян до суду.

    Интернет портал "Неофеційні сайти судів" це- спроба ознайомити всіх бажаючих з судовою системою України у простій формі. Як це у нас вийшло — робити висновки вам.

Comments are closed.