ваши проблемы котрые вы можете решить с нашей помощью.ВРАЧ+ПСИХОЛОГ

Аллергия;

Булимия;

Гастроэнтерологические заболевания;

Гинекологические заболевания;

Гипертония;

Депрессия;

Дерматит;

Импотенция;

Неврастения;

Нейроциркуляторная дистония;

Нервная анорексия;

Опущение органов (без операции)

Онкологические заболевания – повышение качества жизни, уровня функционирования;

Простатит;

-------------------------

Лечение без операции Опущение органов (птоз)

-----------------------

"Трудный диагноз"

когда врачи опускают руки - лечебно-диагностическая программа для пациентов с трудно дифференцируемым диагнозом;

Работа с больными, которых современная медицина относит к разряду современный «сложный пациент»

____________________

Мы – это помощь и консультация психолога- психотерапевта и врача одновременно

Основные преимущества психосоматических методов лечения.

О чем идет речь, в психосоматике ?

О тревогах (часто безосновательных) по поводу своего здоровья. О поиске симптомов несуществующих болезней, которые обычно обнаруживаются. О болях, не вполне понятного происхождения. А также о неожиданно возникающих телесных недугах у прежде здорового человека. Сфера психосоматики обширна: душа и тело едины и душевные переживания могут переходить в телесные болезни. Даже тогда, когда телесные недуги начинаются без видимых причин, они имеют скрытые психологические корни.

рубрики

Виберіть собі матрац

Рано чи пізно будь-яка людина починає замислюватися про покупку нового матраца. Причина цьому одна — прокидаючись, він починає помічати, що сон не приніс йому повноцінного відпочинку, людина відчуває себе втомленою і такою, що не виспався. Старий матрац не сприяє ні глибокому сну, ні розслабленню організму. За рахунок нерівномірного зносу матрас скривлює хребет, розвантажуючи одні мищци і навантажуючи інші.

Який матрац краще вибрати? Медики радять зупинити свій вибір на ортопедичному матрасі. Такий матрац максимально повторює контури тіла відпочиваючої людини, його маса розподіляється так, що хребет зберігає свої фізіологічні вигини, м’язи, що підтримують хребет під час ходьби, максимально розслаблені.

Отже, вибір ясний — якщо вже купувати новий, то неодмінно ортопедичний матрац.

Другий чинник при виборі матраца — на яку вагу людини він повинен бути розрахований. Різні моделі матраців (залежно від конструкції пружинного блоку, матеріалу, з якого виготовлені пружини і їх форми) призначені для різного навантаження. Існують матраци для дітей і підлітків, є матраци для людей з надмірною вагою. Якісний стандартний матрац містить від 170 до 360 пружин на квадратний метр, матраци «Екстра-класса» — не менше 480. Часто, для підвищення пружності матраца пружинний блок посилений по периметру краєвими пружинами спеціальної форми і поролоновими вставками в зонах підвищеного навантаження.

Третій чинник — правильний вибір кількості і якість шарів наповнювачів, використовуваних в матраці. Матеріалів, як природних, так і штучних, використовуваних в конструкції матраца, існує величезна множина. Це бавовна, шерсть тварин, кокосове волокно, латекс, морські водорості, пенополіуретан, спанбонд і множина інших. В даний час сталі популярні двосторонні матраци зима-літо. У холодний час ви можете перевернути матрац «зимовою» стороною вгору. Ця сторона матраца включає шари теплого матеріалу, наприклад, шерсті, і забезпечить Вам комфортний сон. «Літня» сторона матраца зроблена, як правило, з бавовни.

Саме завдяки різній комбінації даних матеріалів, а також пружинному блоку і утворюється ортопедичний ефект матраца. Кваліфікований продавець повинен детально розповісти Вам про всі особливості представлених у продажу матраців, скільки шарів і якого наповнювача використано в кожній з пропонованих моделей, яка тканина вибрана для оббивки. Він допоможе Вам купити матрас з якнайкращим співвідношенням цена/качества, а також дасть рекомендації по догляду за матрацом в процесі його експлуатації.

Comments are closed.